Bli min nya knullkompis?

Jaha det är söndag här och har precis vart och umgåtts med min KK i Stockholm. En trevlig fredagkväll och en ännu härligare lördag med mycket mys, kramar och sex. Vi var också ute och åt på en restaurang som var femstjärning, herrn ville bjuda mig på nåt fint för den prinsessa han kallar mig. På något sätt slutade denna underbara helg ändå på ett olyckligt sätt. Vi har varit knullkompisar i ca 2års tid nu och bara haft det bra, inte haft något att bråka om tills nu. Men nu kom det helt plötsligt fram att ingen av oss tycker egentligen vi ska ses mer. Vi har gjort allt som finns inom sex att göra med varandra, vi har gett varandra orgasmer i världens alla ställningar. Man formas ju som person baserat på alla partners man haft under åren, och hur bra man är i sängen är inte en naturlig talang utan även där utbildas man av kreativa sexpartners helt massa olika.

Vad kräver jag av en knullkompis och vad kan jag ge dig?

Jag kan ju börja med att berätta lite grundläggande om mig. Tänker inte skriva en hel bok om mig själv utan berättar hellre sedan i telefon eller KIK messenger. Jag är singel, jag är öppensinnad, jag är omhändertagande och väldigt kåt. Låter detta som en bra början? Jag jobbar men har ändå en hel del fritid, umgås med vänner en del, men mycket mycket mindre nu än några år sedan. Jag har lärt mig att trivas ensam hemma nu. Vill bara ha en kille för skön sex och mys att träffa på helgerna, kanske inte ens varje helg, utan varannan?  Jag är 25 år och har inga krav gällande din ålder mer än att du är 18 +  . Tänkt på när du skriver ditt första meddelande till mig, var lite kreativ, stick ut ur mängden, jag svarar inte på “Hej”  “Läget”  “Vill du knulla”  riktigt så fungerar inte jag, hoppas du förstår och förstår du inte är du verkligen inte rätt person för att bli min nya knullkontakt.  Kontakta mig HÄR lr kommentera bara, så lovar jag personligen svara alla som verkar intressanta och de som ansträngt dig lite för att sticka ut ur mängden.

Slampigt att byta partner?

Vissa utav er kanske tänker att det är slampigt att byta partner från den ene till den andre såhär fort?Jag skulle verkligen vilja veta hur ni tänker? Vissa har turen att hitta ganska rätt omgående när de är unga och sedan håller sig till den partnern. Medans majoriteten av folk jag känner byter partner varje år. Jag har fått kyssa en hel del grodor och har fortfarande inte hittat min prins. Jag har inte direkt jagat efter kärleken heller utan jagat efter uthålliga sexpartners mer än kärlek. Jag är inte känslokall, jag är singel och är öppen för förslag till mer än bara sex också. Men är det fel att man bara vill ha KK`s och knullkontakter? jag har ju ändå tankarna om att det ska kunna leda till mer än så . Jag är 25 år har ingen stress gällande att bilda familj precis, känner mig inte en dag äldre än 20 år dessutom. Brukar få visa legg på systemet eller när jag köper cigaretter.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

10 svar “Vill du bli min KK ?

 1. Hej! Jag söker också kk. Skulle vara trevligt att chatta o se sen vad det kan leda till.
  Kontakta mig om det låter intressant eller om du undrar något.

 2. Tjena! Jag bor i Stockholm och skulle mer än gärna vara din KK, har stor kuk om det hjälper haha

 3. Jag är villig att ses när som helst om du vill, vi kan väl snacka mer på telefon? Bara o höra av dig

 4. Jag är en Snäll och hett och hårt och seriös och hjälpsam kille är och ska vara det. mjukt ibland 🙂 Jag tycker om den
  ärlighet som finns i mig själv , har erfarenhet och vet precis hur man ta hand om tjej i sängen eller ute så som du ser
  på bilden har inget problem o knulla någon!
  vill en seriös tjej/kvinna Ha sex relation med! så gärna kontakta mig direkt om du verkligen intresserad!
  k…i…k=solimandawod

 5. God afton.

  Vill absolut adressera delen om “slampigt”. Att bejaka sin sexualitet är absolut inget fel eller något någon tjej/kvinna bör skämmas över, punkt. Såvida det inte rör sig om ett självskadebeteende eller att man blir allvarligt skadad har ingen utom berörda parter något med att göra.

  Till den trevligare delen låter ditt upplägg förnuftigt, måste tillstå att jag har funderat i samma banor 🙂

 6. Hejsan :), om du vill så får du gärna lägga till mig på snap. Heter :matte.b .. Är född 94 🙂 bor i nkpg puss o krams:)

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *