Tjaa ! Då var det dags igen! visst träffade jag en superhärlig knullglad kille härifrån ett tag sen, men det varade bara över sommaren. När hösten kom dog attraktionen mellan oss också ut, kanske för jag skippade de sexiga vita stövlarna och den korta tajta kjolen? jag vet inte.. oftast är det så, något som är riktigt bra och bekvämt varar bara en tidsbegränsad tid? Han hade nog den skönaste kuken som trängt in i mig, det kändes som våra kön var som gjorda för varandra, men vem vet, kanske var han bara en vanlig kille och de som trängt in i mig innan bara haft osköna kukar? Kanske finns det någon där med en 20 cm kuk som vill visa mig att hans e skönare? ge min fitta en ordentligt omgång och bli min nya knullkontakt? motbevisa mig att han var den skönaste killen att knulla? knulla mig bättre än han knullade mig.. skriv en kommentar så hörs vi! annara finns jag även här : KONTAKTA MIG

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

5 svar “Ut med det gamla in med det nya

  1. Hej, självklart har jag en kuk som är skönare, hör av dig får vi chatta om var och hur du vill använda den.
    Jag bor på hotell 1-2 ggr i månaden, vi kanske tar ett glas vin tillsammans utan några krav och sedan går vi upp på mitt rum o knullar på alla sköna sätt vi kan komma på eller så går vi åt varsitt håll utan hard feelings.

  2. Hej villken snygg röv du har tjejen jag skulle vilja sätta på dig så hårt så att du får skrika, du kommer inte att ångra dig när du satt din fitta på min kuk du kommer att veta att det är denne enda sköna kuken som trängts in i din fitta kontkta mig via mejl eller kik mitt alias martk94

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *