Det är sexigt med tjejer som är tatuerade tycker många, medans andra tycker det är riktigt trashigt och inte alls sexigt eller vackert. Men då jag själv tycker det kan vara enormt sexigt med tatuerade tjejer så bestämde jag mig för att starta en blogg kring detta. En blogg där jag kan samla bilder på sexiga tjejer som alla har en sak gemensamt, de är tatuerade. Många av tjejerna här på bloggen, är tatuerade över sina bröst eller till och med över musen, därför måste du vara beredd på att det förekommer en hel del naken och vulgära bilder här på bloggen, är du inte 18 år är det bäst du kilar vidare. Tatueringar är konst, vissa hänger tavlor med snygga motiv på väggen hemma, andra föredrar att ha konsten på sina kroppar,

 

tatueringar tyder också på en viss livsstil. Tjejer med mycket tatueringar är oftast lite hårdare – rockigare tjejer. Då det finns en större dejtingsida för oss tattoointresserade i sverige : Tatuerade tjejer & Killar , så kommer vi att interljuva en hel del av de medlemmarna och med tjejernas tillåtelse också posta bilder och interljuder på medlemmarna här på bloggen – håll utkik.

 

Vart tycker du det är sexigast om en tjej är tatuerad? Finns kan tatueringar vara en sexsymbol? Är tatueringar trashigt eller slampigt? Är det svårt att ta en tatuerad tjej seriöst pga hennes bläck ? Ger tatueringar fortfarande ett sken om kriminalitet? Eller håller denna stämpel på att försvinna? Tjejer och killar med mycket tatueringar är de badboys och badgirls? Lite funderingar som du gärna får kommentera om här på bloggen, alla kommentarer publiceras och svaras på! Här kommer lite bilder på sexiga flickor med tatueringar på intima ställen :

 

Jag hittade ganska snabbt min favorit tjej bland dessa tjejer, gjorde du? Hon som står på knä utan att man ser hennes ansikte var ritkigt läcker, även en tjej med vit klänning där verkar ha en superhet kropp! Nu har jag dock inte tid mer – ska in och babbla med brudarna på Sveriges bästa mötesplats för badboys & badgirls :

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *