Sex är lika viktigt som vatten för mig! Man klarar sig inte mer än två dagar utan att dricka vatten, för då börjar man få huvudvärk! Det är ungefär så gällande sex med, jag är nu på min fjärdje dag utan sex och måste erkänna att hela min kropp bara rent ut sagt skriker efter sex! Jag behöver ha kuk i mig! gärna flera! Skönt klar med en kuk så kör man nästa! är nämligen inte mycket för flera kukar samtidigt i analen och fittan! det gör mest bara ont! men jag knullar gärna ett kompisgäng grabbar tex var o en i taget! tro mig! jag är verkligen ! det kan gå för mig under en sexomgång upp till 11 ggr som är mitt rekord! och är du en kille som vill knulla mig ska du minst kunna spruta ner mig tre ggr i rad! ingen ide annars och inte särskilt mycket jag kommer få ut av sexet med dig. Vad tycker du om inom sex? det är ganska viktigt att man är på samma nivå gällande sex om man ska kunna ha bra sex tillsammans! skriv ett par rader till mig så ser vi vart det leder?

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

6 svar “tjejen som aldrig kan få nog av sex

  1. Hej vill gärna träffa dej.En man på 63 år som vill.Hör av dej om du vill.du kan nå mej på 070 4435814 kram Bozze

  2. Hej
    Har bara 10 mil så jag är där på en th..

    45 år gift.
    Så vi har inga skyldigheter bara knulla..

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *