Knulla mig där bak?

Skulle du vilja ta oskulden på mig där bak? alltså jag pratar om ANALSEX . Jag är ganska erfaren och har haft över 30 olika killar i sängen, men av någon anledning har jag aldrig provat analsex. Vad jag kommer ihåg har aldrig någon kille ens frågat mig om han får stoppa in den där bak, medans man läser andras sexupplevelser berättar de alltid om killar som tjatar efter analsex och att de inte vill ge sin kille det. Hur kan jag veta om analsex är någon jag vill ha om jag aldrig provar?

har provat hemma lite försiktigt med en buttplugg och glidmedel och jag tyckte det var ganska skönt. Dock är sex så mycket mer än just det fysiska för mig, så en buttplugg är ju inte riktigt samma sak som en riktig hård kuk. Det psykiska i att bli knullad i stjärten känns väldigt porrigt på något sätt. Vad jag läst är det dessutom en makt grej för killen att få tränga in sin penis i röven på en tjej… det tycker jag låter tändande, sex handlar ju ändå om att ge njutning både psykiskt och fysiskt till varandra. Jaa precis som rubriken lyder, söker jag nu efter en kille som vill ta mig där bak ; ) jag försökte fota mitt stjärthål men här är resultatet, ganska lockande och inbudande? självklart vill jag att du knullar min fitta och min mun med! jag blir dessutom gärna pattknullad! Puss hör av dig!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

7 svar “Ta mig i baken

  1. Jag vill ta dig där bak. vill fjälpa dig att upp fylla din önskan. hör av dig på min mail så skickar jag bilder m.m 😀

  2. Hej, du ser helt fantastisk ut, självklart vill jag ta dig därbak, din stjärt ser hur skön ut som helst, jag vill också knulla alla dina fina blöta hål, hör av dig till mig så kan vi komma på något roligt tillsammans, jag tror inte att du blir besviken:)

  3. Hej du vackra kvinna!
    Skulle verkligen vilja träffa dig … Skall vi prova …
    Gärna … gillar verkligen din profil!
    Puss/@/Bj

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *