Kille med stor kuk sökes

Jag tänkte iaf göra ett försök att träffa en kille som har en stor kuk. Killar jag träffat innan har samtliga haft en väldigt liten kuk som knappt nästan kännts. När jag tagit upp samtalsämnet med dem har de ändå sagt att deras kuk varit som genomsnittet i Sverige är. Vadå ? ska en snopp vara 12-15 cm och inte längre? Då är jag ganska besviken faktiskt och får då kanske byta till utländska killar.

Sen sägs det att det inte hänger på storleken och att kukstorleken inte alls har någon betydelse, tro mig, de tjejer som säger så ljuger dig rakt upp i ansiktet för att vara snälla. Det spelar ingen roll hur duktig en kille är med en liten kuk, den känns knappt i mig hur ska han då ens kunna ge mig en orgasm? Dock det som kan rädda en kille med en liten kuk är om han är duktig p åatt slicka fitta, pulla fitta och liksom på att röra slidan på utsidan rätt. Det jag är ute efter att prova nu är att suga och rida av en kille med en kuk på minst 20cm, helst ska den vara ganska grov också. Jag kommer vilja se bild på din kuk både i slakt och erigerat tillstånd innan vi ses och träffas eller ens pratar om sex. Jag är trött på småkukade män och vill ha en kuk helst i storlek med en hästkuk i mig nu! Skriv och berätta om din kuk…..

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Stor kuk sökes

  1. Hej, hör av dig, vi kan säkert ha trevligt tillsammans, min är nog stor så det räcker för dig och jag vet hur den skall användas för att vi båda ska ha det som bäst.

  2. De sigest at jag har xtra sror kuk, da två kvindar i Stockhonm har flera fotto paa mig naken,ojh flera nerbilde af kuken raka.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *