Jag vill ha din sats i min fitta

Creampie kallas det internationellt. Vill träffa någon som kan spruta mycket, som inte har problem med att knulla utan kondom . Som är frisk och har papper på att han är frisk. Du ska förutom att kunna och vilja spruta din varma sats inne i min fitta också kunna kunna knulla länge. De senaste två killarna jag träffat från nätet för sex har båda varit skrytsamma i telefon och KIK messenger innan, om hur de kan tillfredställa en tjej och sätta mig på plats, och knulla mig längre och hårdare än någon kille innan har gjort. Samma gäller när det kommer till detta med kukstorlek, vad är det egentligen med killar och deras kukar? “du ska få min stora feta kuk” men sen är det en sne liten prinskorv som ligger och hänger där nere? En stor kuk är 22cm +  och grov till omkretsen, en glasspinne på 19 cm är inte i mina ögon en stor kuk.

Gillar inte heller killar med snea kukar, som verkar väldigt vanligt, det är ungefär samma sak som att ett av mina bröst skulle va vinklat åt helt fel håll, avtändande och ganska onaturligt på något sätt.  En rak! rakad kuk som klarar av tempo under längre tid och som gärna sprutar i mig när det är dags att avsluta.. om vi ses en gång eller om vi fortsätter ses och träffas för skön sex får vi båda bestämma tillsammans efter första gången… Kram och Puss hoppas jag hör ifrån dig snart!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Spruta min fitta full med sats

  1. Gör gärna ett försök 😉
    Har hyffsat svårt för att komma de flesta gångerna då jag är omskuren. Har förvisso ‘bara’ 18.5cm lång, men den är inte tunn iaf! Finns inget bättre än att få avsluta ett skönt knull med sprut djupt i en hungrig fitta.

    Ps. Min kuk är rak ds. 😉

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *