Hej alla! Jag är en kvinna som hunnit bli 44år och varit singel i snart 10 år. Nejdå det är inget fel på mej, jag är bara kräsen. Hittar jag inte mannen som det klickar med så är jag hellre singel och lever livet tills det berömda klicket kommer.

Hela sommaren har jag spenderat varje dag med , solat och badat naken, det har varit underbart, tyvärr har jag fått åka själv men det har varit helt okej, lite kaffe och nån frukt sen har dagen flutit på. Blev ganska brun, skickar med en bild där jag är riktigt brun, dock har jag bikini på mej där då jag var på en vanlig strand med vännerna. Men du kan se lite hur jag ser ut, eller ja hur min fina kropp ser ut 😉

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “sol och värme på nudistbad

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *