Spännande KK sökes

Jaa.. bara för att man är en tjej och ser skapligt bra ut tror många killar att det är enkelt för oss tjejer att ragga. Inte bara ragga utan killar tror verkligen att tjejer kan få ligga precis hur mycket vi vill, bara fråga vem som helst på krogen och de följer med. Nu vill jag gärna förklara er killar en sak kring detta. Så som ni tror att vi kan få med oss killar hem har ni helt rätt i. Går jag fram till en främmande kille på krogen och frågar om den vill tränga in i min våta mus, är det 90% säkert att han vill det. Men, tror ni man ligger med vem som helst? Det är ju skitsvårt att träffa en ärlig kille. Frågar man killar på krogen om de är singlar svarar de flesta “ja” eller “typ” eller “det är komplicerat” vad är det för svar egentligen? Det är typ som “jaa jag har väl tjej men kan ligga ändå”  är det då inte bättre att säga det? För jag vill ju inte träffa , ligga eller falla för upptagna killar. Killar verka ha såå svårt med att vara ärliga. Nu ska man inte säga att killar är skit, för det är verkligen inte alla, så man får inte generalisera. Killar kan också vara det bästa som finns. Det sägs att killar är benägna att vara otrogna mer än tjejer.. men hur fungerar det egentligen? Det behövs ju en motpartner till att vara otrogen med också ? Och det måste ju ungefär finnas lika många upptagna/singel tjejer som det finns killar? om man inte räknar homos och lebbar.

Jag vill bli knullad hårt bakifrån

Jag tänkte iaf testa denna kontaktannons blogg och se vad jag får för napp. Så finns det killar här som vill ligga? Jag sitter ofta på nätterna och småchattar med killar från olika communities. Saken  är bara den att de allra flesta bara snackar. De vill ha bilder och de vill byta nummer för sms ! men de vill inte ringa? Det är för mig ett tecken på osäkerhet eller på otrohet. Att man är upptagen och samvetet bara tillåter lite flirtande via chattprogram och chattsidor men inte till steget vidare. Så ni som inte vågar ses IRL och knulla mig eller ens prata i telefon så jag får höra hur du låter behöver inte höra av sig. Skulle det bli att vi ses IRL kommer jag i förväg redan veta om jag kommer knulla med dig eller inte. Jag får en känsla när man pratar i telefon om den personen är nåt att ha i sängen eller inte. Ibland när jag har sex med killar är jag egentligen inte ens speciellt attraherad av killen, ibland kan jag känna jag absolut inte vill träffa killen igen det första jag känner när jag träffar personen. Men det kan för min del handla om nyfikenhet. Tex tankar som snurrar “undra om denna kille har en stor kuk” “undra hur hans tunga skulle kännas mot min klitoris” “undra om denna kille inte är lite hårdhänt i sängen och hårdhänt gillar jag då min absoluta favorit sexställning är att bli hårt knullad bakifrån.

En lista med lite Communities jag är medlem på och bedömning på dessa lite kort

– Badoo – Bra men samma ansikten år in år ut, massor med spambottar
– Match – Rent skit, betalt för premium men svårt att få kontakt med någon.
– Mötesplatsen – Bra sida massor av medlemmar, dyrt medlemskap.
sexchatt – Gratis! favoriten i mobilen krävs ingen APP
– Knullis.com – Rolig sida, många killar att prata med, kan välja gratis medlemskap

Denna kontaktannons kan sammanfattas med följande rubriker :

Tjej söker kille
Kåt tjej vill bli knullad
Svensk tjej vill ha kuk
Tjej som älskar att chatta
Tjej som vill gå på dejt
Singeltjej vill träffa dig

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Söker efter en spännande KK

  1. Hej! Här hat du en seriös kille på 64 år jag skall ta hand om dig så du får det du behöver.
    Jag är också snäll mot dig och jag skall inte göra dig illa.

    Kram Lage

  2. Hej! Kollar om du fortfarande söker kk?
    Är en 24årig kille som är seriös och har båda föttern på jorden. Hör gärna av dig.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *