Söker du precis som jag efter en spännande KK att träffa i vinter ? Är du som jag singel men har inte riktigt tid för ett förhållande, men letar efter ett sätt att ändå få så mycket sex du behöver för att må bra. ? Jaa kanske är vi då någonting för varandra?

Vem är då jag och vad gillar jag inom sex? Joo jag heter Linda är 22år och bor i Stockholm. Jag älskar verkligen sex och skulle nästan kunna kalla mig för nymfoman. Det mesta inom sex ställer jag upp på, så länge det inte är smärta inblandat. Jag tycker sex ska vara skönt och avkopplande, men även hårt och dominant ibland. Jag både gillar att bestämma och vara undergiven. Rollspel och dylikt är nytt för mig men testar gärna vara skolfröken eller polis. Analt har jag ej så stor erfarenhet av, men är öppen för att prova analsex med rätt knull.

Jag är inte så utseendefixerad gällande den jag söker, men renlighet är ett krav. Jag vill helst träffa en svensk man i åldern 20-40 år . Helst ska du bo nära Stockholm men egentligen kan du bo vart som om du är beredd att åka till mig på helger eller de kvällar då jag känner mig kåt och vill ha kuk! Börja med att skriv en besrivning av dig själv som kommentar här på bloggen så svarar jag dem som verkar intressanta.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Söker du precis som jag efter en KK ?

  1. Hej, vilken fantastisk rumpa, den skulle jag verkligen vilja kela med.
    Hör av dig du kommer inte bli besviken och tappar du lusten efter ett tag så vi kar vi bara hejdå till varandra.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *