Hej. Vi börjar med lite prat o ser hur det känns innan vi går vidare.

Vill träffa en kille att umgås med, mysa äta god mat och njuta. Naturligtvis även sex tillsammans som två tjejer, massor med mys och orala lekar.

Vill du ta mig med kuken så skulle jag njuta oerhört och jag gör gärna det samma för dig med min “strapon”

Finns du kille som tänder på mig så ska du absolut höra av dig.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “sex tillsammans som två tjejer

  1. Hej
    Jag är en kille som vill absolut att ha sex med dig, eller inte bara sex utan vi kan ha ett öppet relation, vi kommer bestämma det tillsammans hur vårt relation ska vara. Jag bor i Stockholm och vet inte vart du bor nånstans. Om det är intressant för dig, så får du gärna hör av dig.
    Mvh

  2. Jag skulle vilja ha en Kvinnlig kontakt som Kamrat och mer Jag bor i Uddevalla och är 44 år Tycker bra om närhet om de är Frisk Kvinna Tycker de är bra att gå i Naturen och Fika ? Tele 0522.511647

  3. Är en singel kille i Skåne som gillar din annons.Skulle gärna vilja ha en kvinnlig kompis och kk.kompis,kan tänka mig att klä ut mig till kvinna.Så tveka inte att höra av dig om du bor i Skåne.tele.0733128437

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *