Sex på offentlig plats

Alla har vi våra egna drömmar och fantasier när det kommer till sex. Själv går jag just nu i funderingar om att ha sex på offentliga platser. Jag arbetar själv i ett större klädes varuhus kan man säga, och kan ni gissa hur många gånger per månad jag upptäcker följande i omklädningsrummen: Att ett par går in och kör en snabbis i omklädningsrummet, oftast knullar de bakifrån ståendes.

Att ett par går in, tjejen går ner på knä och suger av honom . Att en kille går in och runkar i omklädningsrummet. och så har vi den varianten man ser ganska sällan men ändå ser och hör ibland att tjejer går in och plockar fram nånslags vibrator i omklädningsrummet och leker med sig själv. Jag brukar tycka det är väldigt synd att avbryta något sådant och låtsas så länge det går och inte bildas kö utanför omklädningsrummet att jag inte hört nåt, men kommer andra kunder fram och berättar om stön i provrummet måste jag ju givetvis agera direkt, något pinsamt att avbryta en avsugning i en provhytt, men det är ju inte riktigt det de är till för.

Mitt tips till er som vill ha sex i en provhytt i en affär, välj inte rusningstid, välj inte tid på månaden då man precis haft lön, ta gärna morgontimmarna när butiken öppnat också, minst personal då ; ). Jag har iaf själv blivit väldigt tänd av tanken att ha sex på offentliga platser, det är nog ganska få platser som kan klassas offentliga som jag faktiskt haft riktigt sex på. Är någon sugen och tänd på att knulla en snygg ung tjej på offentliga platser får ni gärna ta kontakt med mig. Detta inlägg handlar främst om :

– Sex i provhytten

– Avsugning i provhytten på en klädesbutik

– Gå ner och sug kuk

– Avsugning nere på knä

– Knulla stående bakifrån

– Sex på offentliga platser

– Förverkliga sexfantasier

– Runka i omklädningsrummet

– Onanera /masturbera

– Snygg ung tjej söker kille

Hoppas vi hörs snart. min fitta är våt och jag har varit utan sex på tok för länge…kom och tillfredställ  alla mina tre kåta hål! munnen, fittan och stjärten!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

8 svar “Sex på offentliga platser

  1. Hej skulle du kuna testa med mej om du vill det så vill jag veta vart och när så kommer jag dit derekt

  2. Hejsan tjejen! 🙂 Hare Krishna nähä joho det är sant :* smsa mig på 0700354526 så kan vi ses i Karlstad snart igen!!!!!! Puss och kram! Hare Krishna! 🙂

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *