Sex på fredag?

Jaha, då va man här då precis som så många andra. Nu är jag ganska trött på att läsa runt om folks solskenshistorier om partners de träffat på nätet. Jag måste väl medge att jag personligen är ganska skeptiskt till att hitta en partner eller sexpartner på nätet. För det första så brukar ju inte sex lr knulla bli särskilt bra förräns efter någon månad, så ni som träffar folk för onenightstands och säger det var det underbaraste sex ni varit med om, hur går det ihop sig? menar ni tjejer tex att ni träffar killar som på en gång vet hur man gör det skönt för er? vart er klitoris sitter och hur man på rätt sätt slickar din mus? Och ni killar? är inte tex en avsugning rätt kass om tjejen inte vet hur du funkar och vad som är skönt för just dig som person? eller är det snarare “blowjob som blowjob” tänket? “nyfiken” .

Jaa eftersom två tjejer jag känner IRL har lyckats träffa riktigt bra killar på detta sätt tänker jag med försöka. Malin heter jag, jag är 27 år och bor i uppland. Jag har precis studerat klart till beteendevetare så är ganska redo att flytta till en större stad. Jag är inte så erfaren inom sex, men ställer upp på det mesta, jag som många tror att ett bra sexliv är en av nycklarna i nyckelknippan för att låsa upp lycka och leenden. Jag skulle bara vilja träffa en vanlig kille som inte visar sig vara psykopat efter några månader, finns ni så skriv till mig!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Sex på fredag?

  1. Jag e intresserad! hör av dig via mailen så skickar jag bilder :D! och jag tycker om att tillfredställa tjejen och gå ner och slicka… men känner inge behov att jag måste få ngt blowjob för de.. nää sparar hälldre till mer knullande 😉

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *