Tänkte göra ett litet intresse test inför helgen, vet att detta är med lite kort varsel men jag skulle faktiskt vilja träffa ett knull i helgen. Jag bor i Stockholm men knullar gärna dig oavsett vart du bor, PGA säkerhet kommer jag kräva att det är du som reser till mig första gångerna iaf. Visst vore det smidigt om du bor nära mig så vi kan ses oftare, men egentligen har det ingen betydelse, har haft distans knullkontakter förut. Jag tänkte ungefär såhär .. Vi träffas på T-centralen går ut och äter, lär känna varandra, äter en bit mat och ser att vi kommer överens, och gör vi det tar jag dig med hem sen knullar umgås, kollar film hela helgen om du vill ?  Hinner du inte till denna helg tar vi en helg som passar, skriv kommentera här på bloggen om du vill ha kontakt och skön sex med mig så lovar jag svara alla. Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Sex i helgen?

  1. Yes…det låter som en realistisk plan. Skickar gärna bilder så får du se vad jag är för en snubbe

  2. Jag är en Snäll och hett och hårt och seriös och hjälpsam kille är och ska vara det. mjukt ibland 🙂 Jag tycker om den
    ärlighet som finns i mig själv , har erfarenhet och vet precis hur man ta hand om tjej i sängen eller ute så som du ser
    på bilden har inget problem o knulla någon!
    vill en seriös tjej/kvinna Ha sex relation med! så gärna kontakta mig direkt om du verkligen intresserad!
    k…i…k=solimandawod

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *