Glad tjej på 34 år. Jobbar på kontor. Tränar och dansar på fritiden, Har ett par extrakilon.
Blå ögon, kortklippt hår, 165 lång. Söker dig man av nordiskt ursprung som också är less på singellivet och vill ha en relation med mycket sex. Jag gillar att laga mat, resa, se film,umgås med familj och vänner samt åka skidor.

du bör vara mellan 28-44 och bo i Stockholm. Helst inga barn. Hoppas vi hörs!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

5 svar “Relation med mycket sex i Stockholm

 1. Hej jag vill gärna veta mer om dig.

  Dock bor jag i Kalmar men hoppas det inte är ett problem.

  Skriv gärna till mig på kik Bear8405

  Så berättar jag mer om mig själv.

  Mvh

  /Kram Björnen

 2. Hej
  Jag är en singel kille som bor i Stockholm, och är kåt väldigt ofta och vill ha sex hela tiden, och dessutom är öppet för det mesta inom sex. och är öppet för förslag.Har många fantasier när det gäller sex och vi kan förverkliga både mina och dina fantasier tillsammans, och hoppas vi hörs.
  Mvh

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *