träffa en man för ett långvarigt regelbundet älskare – jag är INTE intresserad av one night stands. Hör av dig till mig snarast så får vi se vad det kan leda till. Foto ett krav och ger ett i retur på mig.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “regelbunden älskare sökes

 1. Hej
  Jag är en singel kille som bor i Stockholm, och är väldigt ofta och vill ha sex nästan hela tiden, är snäll och omtänksam med massa fantasier när det gäller sex, och är dessutom öppet för förslag om relation och så vidare. Jag är absolut seriös och vill gärna dejta dig i verkligheten om vill det också. Den enda som du behöver göra är att ta bara kontakten med mig antingen via min e-post, eller det lättare och snabbare via kik: khoshshans
  Så kommer vi bestämma tillsammans när och vart ska vi träffas.
  Hoppas att vi hörs.
  Mvh

 2. Hej.

  Lät intressant måste jag tillstå. Kan givetvis skicka en bild via mail om det skulle bli aktuellt.

 3. Hej! Bor du i sthlm? Vill du ses idag? skicka mig ett svar så får du bilder och veta mer om mig.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *