6 svar “Redo för sommarsex Karlstad

  1. Hej på dig : Jag här en man på 57 år och gillar att spruta min sås i fittan , Jag här med på att spruta i dig . vi kan ta och träffas så se om du vill har min sås i dig . även om du kommer bli med barn så här jag med på de ..

  2. Vart vill du ses utomhus? Jag är 19 år och kåt din Rumpa ser väldigt go ut så finns det möjlighet att jag få mysa med dig så skulle det vara kul

  3. Hejsan tjejen! Jag är en man I mina bästa år som vill slicka dig, massera dig med varm olja och knulla dig skönt tjejen! Finns i Karlstad tillsammans med glada kollegor insha Allah Hare Krishna baby ok insha Allah I love you sis Salam aleikom Guds frid och fröjd välsignelser evigt liv och Paradis på Jorden samt resa till andra stjärnor alhamdolillah Göran 0765651182 ring mig tjejen!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *