Pippa mig bakifrån?

Någon sexsugen kille här som vill träffas i februari? Självklart vill jag träffa killar andra tillfällen med förutom februari, men just nu är jag väldigt uttråkad och skulle behöva lite manlig berörning. kanske är du nybliven dumpad kille som behöver lite tröstsex? kanske är du en kille som anser dig vara väldigt bra på sex och du vill tillfredställa en slampa som mig?

kanske vill du ha något seriösare? jag vill ha SEX och inget mer nu, knullkompisar eller en såkallad knullkontakt skulle passa mig väldigt bra just nu. Slösat bort massa tid på sistone på helt fel killar, så söker i första hand snälla trygga perosner som är lika sexberoende och kåta som jag. ta kontakt så träffas vi för sköna knull redan kommande vecka kanske?

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

5 svar “pippa med mig?

  1. hej e en kille på 20 år som vill ha sex jag e av medel lång har brunt hår bruna ögon väger 84 vart bor du
    hopas vi hörs snart

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *