Nätdating VS knullkontakt

Varför får man så mycket kommentarer om att folk tycker man inte gör riktigt rätt när man vill vika ut sig naken, eller barbröstad som jag för att få napp och hitta en knullkontakt. Man tycker ju att det är bättre vi sexintresserade som inte söker något fast förhållande visar det från första början, genom att söka efter kontakt på sexdejting sidor. Det vore ju inte så snällt att göra som vissa killar gör, utger sig för att vara seriösa singlar på mötesplatsen eller match, men då de innerst inne bara är ute efter att knulla någon. Det sårar mer att leka med den andres känslor och förhoppningar, tänk på att det faktiskt kan skada personen i fråga. Scenario : Lisa har blivi sårad 2 år sedan, hon samlar mod och tankar om att hon ska kunna lita på en kille igen, hon blir medlem på en seriös dejtingsida för hon vill träffa en seriös kille ingen knullkontakt. Hon träffar PER som också säger att han är trött på ensamheten och allt han vill ha nu är en seriöst flickvän att älska. De träffas på några glas och har givetvis sex då attraktion snabbt uppstår på första dejten. Dagen efter säger Per att han ska hem men ringer henne sedan. De enda gångerna Lisa sedan hör ifrån PER är när han är full och vill knulla av sig. Det va inte precis vad Lisa ville.

Jag tycker vi som älskar sex och engångsligg ska hålla oss borta från de seriösa datingförmedlingarna där folk jagar efter sin livs kärlek! Träffa mig istället om du gillar knulla! jag säger inte nej och jag tar definitivt inte illa upp om du inte ringer mig mer sen, för jag tänker då inte ringa dig! vill ha din kuk i mig det vill jag. men sen är det dags att träffa nästa knullkompis! om sexet blir bra..jaa visst kan vi ses ibland då för late night bootycalls.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Nätdating VS knullkontakt

  1. Hej, du ser fantastisk ut och skriver vettigt.
    Självklart vill jag knulla dig helt utan trassel och vill du sedan ha da capo så går det väl troligast att ordna.
    Om du hör av dig så får du vilka bilder du vill men jag lägger inga bilder här på grund av mitt arbete.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *