Jag söker nu efter en mysig kille med glimten i ögat. Tjej söker kille . Jag har försökt att svara på killars kontaktannonser här och där, men problemet är att de ofta är överdrivet kinky. Missuppfatta mig inte dock, jag kan självklart vara snuskig jag med, men kan man inte lära känna varandra lite innan man skriver en lång sexnovell om vad för kinky saker du vill göra med mig? Alltså det jag försöker säga är att kan man verkligen veta i förväg utan att ha träffat en person att man vill slicka dess rövhål och se sperman rinna ut ur den när man kommit i analen ? Ja.. som ni ser så vågar jag ändå lägga upp en ganska vågad bild på mig själv som jag tagit med mobilen. Så jag har sexbehov jag har massor med saker jag tänder på, men jag vill nog snicksnacka lite allmänt med dig i telf lr via : http://goo.gl/MjX5e1

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “Mysig kille sökes för fredagsmys

  1. Hej. Hör av dig så kan vi snicksnacka med varandra, jag har snuskig fantasi men jag klarar säkert av att behärska mig ett tag i alla fall

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *