Trång mus

Joo min mus är verkligen trång, så tror den jag ska träffa inte får ha en allt för grov kuk. Den får gärna vara lång, men inte särskilt grov på omkretsen, då kommer du nog inte in i mig. Jag har haft killar med grov kuk, men det har varit krångligt att komma igång med sexet då det krävs så långt förspel innan. Fast jag är tjej, så tycker jag egentligen inte om massa långa förspel. Jag tycker kanske förspel mer är för kärleksfulla par som ska älska. Jag är ute efter sex bara, och då känns kärleksfulla lekar bara fel tycker jag. Lite hångel och gärna massor av oralsex innan förstås, det finns inte så mycket kärlek i att suga kuk tex eller att ta den långt ner i halsen tills jag får kväljningar? Jag tror den längsta kuken jag någonsin fått ner i halsen var 23cm och jag klarade hela! det ni! Hela hans kuk fick också plats i min trånga fitta, det var dock trångt och enligt honom hade jag den skönaste fittan han någonsin fått stoppa sin kuk i. den kramade verkligen hela hans kuk hårt överallt trots att min fitta var plaskvåt. Vad tycker ni ? är det skönare att knulla en trång fitta än en fitta som det kommit barn ur och blivit en aning förslappat?

Sexiga underkläder

Det är något med sexiga underkläder och mig. Jag älskar att ta på mig strumpebandshållare och strumpor som når ända upp till låren. Jag gilalr förstås latex stövlar med, jag har både vita och svarta latex stövlar med hög klack. Korsetter är en annan favorit. Inte för att jag har problem med fläsk som måste bindas utan det är sexigt och mycket kvinnlig känsla när man tar på sig en korsett som samtidigt pushar upp mina tuttar. Förresten.. gällande tuttar, vad tycker du om tuttstorleken på mina tuttar? eller är du som läser en kille som älskar jättetuttar. Det där verkar variera lite, de killar jag varit tillsammans med har alltid föredragit mindre tuttar framför stora fläskpattar. Om någon där ute kille 20-40 år läser detta jag skrivit och blir nyfiken på mig kan vi gärna chatta mer privat via SMS eller KIK messenger eller till och med skype om du vill! börja med att kommentera och berätta vem du är här på bloggen – annars finns jag tillgänglig alla kvällar i veckan här – då jag har appen i mobilen. Puss på er så länge så hoppas jag att vi hörs snart!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Min trånga mus…

  1. Tjena är en kille på 27 år och har lång men inte så grov skulle vilja komma i kontakt med dig maila eller lägg till mig på skype 😉

  2. Hej, du ser helt fantastisk ut, hör av dig till mig så kan vi säkert komma på något roligt tillsammans, jag tror inte att du blir besviken:)
    Jag har ganska grov men om vi tar det lite lugnt så ska du se att det kommer bli kalas

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *