krama om eller ha sex med? Tråkigt! men nu tar jag iaf steget och försöker söka efter något via en kontaktannons. Kan det verkligen vara så svårt att träffa någon? Jag träffade en kille på Snuska förut, men han verkar för oseriös för att ödsla mer tid på, jag vill inte lära känna någon på nätet som ändå inte sen vågar dejta mig, jag söker singlar , kärlek, knullkompisar allt som har med lite närhet att göra och allt som ger mig lite spänning i vardagen. Skriv och berätta några rader om dig själv här : SEXKONTAKT > Så får vi se vart det leder, men får jag bestämma vill jag gärna ut på en dejt eller sexträff snart!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

8 svar “krama om eller ha sex med

 1. Hej jag heter Admasu 38 år singl och jobbar vill ha dig kan vi träffas och prata vedare kontakta mig på E.post

 2. Tja,
  Jag är läkarstuderande med mycket plugg och är i ett oseriöst förhållande där vi varit tillsammans i 2 år och haft sex max några gånger. Jag är kåt hela tiden och är trött på att inte kunna njuta och ha sex med någon som uppskattar det. Hör av dig om du är intresserad så kan vi ses

 3. Hej jag skulle gärna vilja lära känna dig skriv gärna till mig på kik min kik id är Bear8405

 4. Hej
  Jag är en singel kille som bor i Stockholm, och är väldigt ofta och vill ha sex nästan hela tiden, är snäll och omtänksam med massa fantasier när det gäller sex, och är dessutom öppet för förslag om relation och så vidare. Jag är absolut seriös och vill gärna dejta dig i verkligheten om vill det också. Den enda som du behöver göra är att ta bara kontakten med mig via min e-post, så kommer vi bestämma tillsammans när och vart ska vi träffas. Hoppas att vi hörs.
  Mvh

 5. Hej! Jag är en kille på 32 år som gärna vill träffa dig idag. Jag bor i Stockholmsområdet. Hör av dig via meddelande så får du reda på mer.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *