Knullkontakt i Stockholm

Här har ni mig, en kåt flicka på 27 år från Stockholm. Jag söker nu en kille som är en blandning mellan badboy och en gentleman, jaa jag gillar inte mjuka känsliga, mesiga killar, men badboys som aldrig kan prata känslor är inte heller särskilt trevligt. Jag får en lite korkad bild av killar som är som sten och aldrig kan prata känslor eller ge sig in i djupare diskussioner. Nu är det ju främst en Knullkontakt i Stockholm jag söker, men man ska ändå kunna spendera tid med varandra nykter dagen efter så att säga och trivas. Jag har haft pojkvänner som har kunnat säga de älskar mig, ge mig komplimanger för mina ögon mina fina tuttar eller min rakade fitta. Men det är inte riktigt det jag menar. Jag menar att man ska kunna föra vuxna diskussioner om dagens aktuella ämnen, få någonslags utbyte av varandras kunskap och värderingar.

Helst knullkontakt i Stockholm men andra städer fungerar

Jag vill ju som sagt helst träffa en knullkontakt i stockholm, men egentligen spelar det inte mig så stor roll. Jag bor i Stockholm och det lär ändå vara du som får åka till mig då jag är kåt och behöver knullas. Så sitter du i Helsingborg och läser detta och kanske har en dröm om att träffa en snobbig stockholmsflicka så är det upp till dig. Bara du redan nu vet att det inte kommer räcka att åka till mig en gång i månaden för sex och tro att du kan behålla mig som din egen privata älskarinna, nä då går jag vidare och träffar andra. Jag skulle tro att lagom är 3-4 ggr månad i genomsnitt. Annars så tror jag att jag är en ganska vanlig tjej, som väldigt ofta är kåt, förutom de 3-4 sexträffarna i månaden jag behöver så vill jag ha en flirt ! liksom det ska kännas i luften att jag har en knullkontakt, sexiga sms, sexiga konversationer på KIK /whatsapp titta på varandra i cam /ipad /iphone videosamtal när vi strippar för varandra , onanerar osv. Trevliga små flirtiga meddelanden så att man glädjs åt vad man har på G.  Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Knullkontakt i Stockholm

  1. jag delar dina värderingar och känner att du och jag hade varit ett grymt team i sängen, hör gärna av dig
    7

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *