Fungerar verkligen detta med att hitta en knullkontakt via en blogg som denna? Ja, här har ni iaf mitt bidrag så får vi se om detta fungerar. Jag är en tjej som mest slösat bort mina senaste år på verkligen fel personer, jag har varit tillsammans med både tjejer och killar så man skulle väl kunna kalla mig bisexuell då. Dock är det en kille jag vill ha som knullkompis nu, så vet inte om detta med bisexuell egentligen räknas längre, jag blir inte förtjust i en människa baserat på kön, utan egentligen enbart på kemi och utseende, jag tycker en snygg kille kan vara lika snygg som en snygg tjej tex Britney Spears vars utseende jag rent av Avgudar, för att inte tala om Jennifer Lopez. Jag hoppas nu iaf träffa min David Beckham här via denna blogg, hehe kanske inte, så hårda krav har jag inte, vem du än är där ute som läser detta, känner du att blodet flödar till din kuk när du läser inlägget så tveka inte att skriva till mig, var inte blyg jag är verkligen inte svårt att lära känna så skriv! Jag gillar sena nätter i telefon med lite mys och telefonsex, självklart är den bästa formen av sex den när jag får kuk på riktigt, men jag tror det får bli några sena nätter via telefon och skype innan jag vågar träffa någon som jag särar för direkt på första dejten.. Låter det rättvist? kontakta mig här : SKRIV TILL MIG

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Knullkontakt – funkar detta?

  1. Hej, du låter helt fantastisk och jodå blodet flödar till, hör av dig snart är du söt så kan vi lära känna varandra så fort som möjligt så att vi också snart kan mötas på riktigt

  2. Hej
    Jag är en kille som är väldigt kåt ofta och gillar ha sex ofta, och dessutom är öppet för de mesta fantasier när det gäller sex. Är självklart diskret och omtänksam. Öppen för förslag.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *