Knullkontakt belive it or not!

Knullkontakt? Usch! snuskigt! Kinky! Slampigt! Hora! Det var några av orden jag fick höra från mina tjejkompisar/väninnor när jag berättade att jag tänkt ta steget att hitta en eller flera sexpartners på nätet. Jag trodde detta var vad alla sysslade med numera, visst att alla inte vågar erkänna att det till stor del handlar om sex, oavsett vilken typ av dejtingsida det är. Vem fan söker fikakompisar på nätet? hoppas man ändå inte på att få ligga när fikat e slut sen? eller vill man skiljas åt och vänta leendes på nästa fika tillfälle igen?

Jaja alla gör som de själva vill, men jag behöver iaf inget kaffe eller wienerbröd, jag behöver sex! kuk! ett hårt ordentligt knull! en hård kuk att suga på och sedan rida av. Har du turen och modet att träffa mig kommer du snabbt inse hur galen jag är i sex. Jag är tjejen som aldrig får nog av kuk. Jag älskar sex och sköna knull i alla dess former.  Jag söker främst en knullkompis att träna upp ett häftigt sexliv tillsammans med, me njag är även öppen för förslag om ni är flera. både tjejer och killar som vill bli mina knullkompisar. Har tidigare varit medlem på Knullkontakt, men tröttnade på folket där, prövar lite andra alternativ nu, men detta med att hitta någon via ett blogginlägg verkar spännande.

10
Skriv till mig här så bestämmer vi om vi båda vill träffas !

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Knullkontakt är jag för snygg?

  1. Pingback: Jag har små tuttar | Tuttar
  2. Hej, du låter som en kvinna helt i min smak.
    Hör av dig, du kommer inte bli besviken, vi kan ju såklart börja med ett fika men självklart vill jag knulla dig så fort kaffet eller ölen är slut på alla möjliga sköna och snuskiga sätt vi kan hitta på tillsammans.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *