Jaa jag erkänner att jag är ny på detta med att hitta ett knull på nätet. googlat runt och det verkar som det kallas, bock, kk, knullkompis eller knullkontakt. Jaja oavsett är det väl samma princip vad man än kallar det? Jag skulle alltså vilja träffa en kille regelbundet, men utan att blanda in känslor. Jag har inte tid och jag har verkligen inte lust med drama som det alltid blir när man blandar in känslor i sexlivet. Svartsjuka tål jag inte heller, därför väljer jag att lägga upp en bild där en av mina killpolare knullar mig djupt ner i halsen, just nu har han hittat en tjej, och därför kan inte jag och han träffas just nu, söker alltså en ersättare till honom! Finns du? ta kontakt! : Sexigt.net

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Knullkompis eller kallas det knullkontakt?

  1. Hej, du behöver inte oroa dig för att det skall bli en massa trassel, är det en bock du vill ha med stor utrustning så kommer du inte bli besviken.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *