Knulla mig hårt!

Jag provar jag också då. Haft en rolig helg, varit ute på krogen både fredag och lördag och faktiskt raggat. Helt sjukt att en tjej som jag som ser bra ut,är 24 år och väldigt kåt, ändå har jag otroligt svårt att hitta ligg på krogen. Har varit ute i Stockholm – Stureplan. samt en sväng på Söder. Har pratat med ett 20 tal killar ute på krogen, och klargjort när jag pratat med dem att jag är ute efter ett ligg. De jag var ointresserade av och ville ligga med, var antigen dumma eller så var de bara ointresserade av mig. Kanske är det sättet att jag gillar spela lite svår, men ändå vara flirtig som skrämmer bort killar? De som stötte på mig och ville hem och ligga med mig var de som var fulla. Jag har nämligen en regel, är man så full att man sluddrar så går inte jag hem med en sån kille. Det blir bara fiasko, sexet blir fumligt och inte alls bra, Vem vill ha en spritluktande karl, som dessutom har vinballe?

Jag vill gå på en sexträff

Jag vill ju ha en hingst som orkar knulla mig en hel natt i fittan, rumpan och såklart munnen! jag tycker om lite hårdare tag, gärna lite dominanta killar som tydligt visar vad de vill ha. Det kan mycket väl räcka att en kille bara vågar ta för sig och säga vad som är skönt för honom, hur man ska suga av honom istället för att man ska gissa vad ha ntycker om och inte tycker om. Jag älskar att ge en kille njutning med en lång avsugning innan vi knullar. Jag skulle vilja träffa en knullkompis regelbundet, gärna nära stockholm. Finns du ? Hör av dig via kommentar! annars finns jag som medlem här : SKRIV TILL MIG

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Knulla mig hårt!

  1. Hej, du ser helt fantastisk ut, hör av dig till mig så kan vi säkert komma på något roligt tillsammans, jag tror inte att du blir besviken:)

  2. Mmmm, fy fan vilken fin stjärt!! Skulle vara underbart att knulla den ända tills jag sprutar dig full med varm kladdig sperma!

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *