Analsex i helgen?

Har funderat på detta med analsex ett längre tag nu, jag provade en gång några år sedan men tyckte inte om det då, men på något sätt har jag blivit nyfiken på att bli knullad där bak igen, det är oftast analsexvideos jag tittar på om jag ser porr också, det ser väldigt skönt och porrigt ut. Kanske var det så att killen som tog mig där bak bara var väldigt klantig? för det va varken skönt eller porrigt, mest smärtsamt och fumligt. Vill killar nuförtiden ha analsex med tjejer?

jag vill iaf träffa en kille som vill ha analsex med mig, finns du? hur stor kuk har du? man vill ju helst inte ha en grov falukorv i stjärten utan kanske en lagomt stor? jag vill gärna träffa en kille som dessutom har erfarenhet av analsex, och förstår det inte är en porrfilm vi spelar in, utan att du måste gå varsamt fram, man vill inte spricka där bak, vill ju ha det skönt! självklart kan vi ha vanlig sex med, jag har en kåt fitta och en sugvänlig mun om man säger så.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Knulla mig hårt i stjärten?

 1. Tjena jag kan lära dig och ha skön rump sex;). jag har inte så grov eller stor snopp jag har med normal;).
  Jag kommer massera dit lilla rumphål och kanske slicka där om jag får;) . och så klart kommer jag massera dig rygg och axlar m.m. Hör av dig 😉

 2. hej e en kille på 20 år och jag tar gärna dig i baken så skriv till mig
  e av medel lång har brunt håre bruna ögon vikt 84

 3. Tjenare Kille på 25 år. provar gärna analt med dig “avarge size”, Jag har inge personlig erfarenhet förutom de man har läst. Aldrig haft analsex med någon så om du känner dig manad å vill prova kan du ju höra av dig till mig på min email.

 4. Heyo
  Heter Joakim och skulle lätt kunna knulla med dej om vi kan nå varandra, älskar anal sex och jag är runt sex inches kuk-size så du klarar dej nog. 😉
  Kan nog få dej att njuta rejält.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *