Adventsknull

Joo jag har nog varit singel och utan karl lite för länge nu, mina drömmar varje natt tyder på det iaf. Är det normalt att drömma om att knulla och få kuk såhär mycket som jag gör? Jag har läst att det bara är killar främst som drömmer om sex och jämt tänker på sex ? Här en bild på mig när jag firar första advent alldeles ensam. Jag har inte varit utan att knulla i flera år eller något men sen i somras, på sommaren är jag nog egentligen inte särskilt kåt av mig, det kommer mer på hösten och senhösten när kylan kryper på. En varm manlig omfamning denna årstid när man fryser är mysigt. Filmkvällar med tända ljus också. För att inte ens tala om hur det vore att krypa ner i min varma kingsize säng med dig och inte kliva upp på en hel helg, ni vet de där riktigt lata en helg, beställa mat och dricka till dörren, bara gå runt i mjukiskläder eller badrock, ha så mycket sex att grannarna gnäller, för de gör de när jag får kuk hörs det i hela huset jag skriker! och när det går för mig skriker jag väldigt högt. Tycker också det är ganska tändande om det låter lite om en kille när man knullar med honom, en knäpptyst kille är inte särskilt roligt.

Slicka min fitta till orgasm

Det va väääldigt länge sen en kille lyckades slicka min kåta fitta till orgasm. Orgasm får jag dock ganska enkelt via att rida av en kille så länge han har en styv kuk och inte en sladdrig. Kanske är det så att det är skillnad på orgasm och orgasm. Jag menar onanerar jag hemma i ca 10 min kan det går för mig, den orgasmen går inte upp mot en orgasm jag får efter att ha blivit knullad 45 med en saftig kuk. Är det så för er killar också ? känns orgasmen av att runka lika bra som den gör när ni knullar och får orgasm ? samt om ni får en orgasm av att man ger er en avsugning? hur är den orgasmen i jämförelse med de andra? eller är det samma känsla rakt igenom ? Jag saknar iaf att få uppleva orgasm, eller till och med multipla orgasmer när en kille anstränger sig med sin tunga och fingrar, kanske tar till sexleksaker och kanske slår vi på en porrfilm så vi kommer i rätt stämning också! ha på en porrfilm i bakgrunden när man har sex är riktigt porrigt tycker jag! hör av dig om du vill veta mer om mig! kram o puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “Knulla i julklapp

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *