Är du kåt precis som jag?

Vet egentligen inte varifrån denna fantasi kommer, men har tankar om att jag skulle vilja knulla i en bil med en trevlig kille. Jag tänkte ungefär såhär : Du plockar upp mig där jag jobbar med din bil, du ser till att vara ren och fräsch där nere, vi hälsar på varandra lite kort sen kör du iväg med mig bredvid, jag knäpper upp din gylf, drar ner dragkedjan och tar fram din kuk och börjar suga den medans du kör. Du får gärna köra runt på stan eller vart du vill, extremt tändande att få suga av en man som kör bil samtidigt, kanske bland folk dessutom som kör förbi utan att veta vad som förgår fast de skulle titta åt ditt håll. Sedan till slut kanske vi kan köra in på en avsides parkering, gå till baksätet och knulla så att fjädrarna i bilen gnisslar ordentligt ? Kontakta mig här ” SKRIV TILL MIG

Ett knull i bilen?

sex-i-bilenJag vill gärna rida dig i baksätet på din bil om du nu har något baksäte. har du inte det fungerar det ju såklart att kliva upp på din kuk i framsätet med, jag är rätt liten och smidig. När vi sen är klara vill jag att du släpper av mig där jag bor med min kille. Detta är något jag vill göra en gång och inte fler, hoppas du förstår…  min kille vet om detta och har sagt att jag får göra det. Ett förhållande handlar ju ändå om att inte äga varandra helt och ibland släppa på gränserna för den andres sexuella njutning. Kommentera här på bloggen vem du är och vad du har för bil och när du i såfall skulle ha tid att knulla i bilen, så svarar jag alla jag tycker är intressanta. Jag har redan en kille, så jag söker varken en knullkontakt eller en pojkvän, lika bra man säger det redan nu.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Knulla i din bil?

  1. Hej, du verkar ju vara riktigt rolig, självklart vill jag ha med dig i någon av mina bilar och ha det bra

  2. Hejsan mitt namn är Mattias och är 24 år gammal :),du får gärna lägga till mig på snaps så kan du få se mer utav mig där, heter matte.b är från Norrköping, kyss o smek

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *