Vart hittar man sköna knullkompisar i sverige?

Joo jag har nog nu försökt att bli medlem på de flesta sidor som går i Sverige för att hitta en knullkompis, men är det bara jag som tycker det är extremt svårt? Jag menar, bara för att jag söker efter sex, betyder det inte att jag är nån hora eller prostituerad . Jag har nu provat knullkontakt, kk, badoo, mötesplatsen,Tinder .m.m och meddelanden som “Hej din slyna vill du ha kuk?” det liksom behöver jag ens säga, det gör mig väldigt avtänd. Snuskig och lite rå kan man vara när man känner varandra sen, men för att fånga mitt eller en tjejs intresse vill man gärna se det finns en trygg snäll gentleman där till en början.

Man vill ju knappast känna att förstaintrycket är kvinnomisshandlare när man får sitt första meddelande från någon, blir svårt att våga sig ut på dejt med en sådan kille, och blir svårt att ens vilja svara på ett sånt meddelande. Jag undrar vart killar lärt sig sådan raggningstaktik? är det från Porrfilmer? eller ljugande kompisar som påstår sig ha fått hundratals i säng med den taktiken? Skulle bra gärna vilja veta, för fungerar gör den inte, tänk efter… hur många har du fått knulla med med öppningsfrasen

“Hej din lilla slyna vill du ha grov kuk och så en kukbild addad till meddelandet” ärligt hur många? Nää.. vill man lära känna mig bättre får du allt använda lite finess. Skriv och visa att du är en man jag inte klarar mig utan! Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

5 svar “Knull-Kontakter i Sverige?

  1. Tjena läget med dig? Jag personligen tycker att man inte ska skriva sådan mail bara för man söker kk :/ jag skulle vilja veta lite mer om dig och prata allmänt och se var det led till hör av dig finns i sthlm 😉

  2. Sitter ensam hemma och såg just din sexiga bild. Fick ett leende på många ställen känns det som. Vart helt såld, och önskar att det var en hel dag kvar att fylla. Nu kommer jag jagas av känslan som din sexigaste snygg blond bild. Om bilder är intressant så kan jag ta några stycken och skicka.

    Hälsning m smile. Peter L

  3. Jag säger bara wow. Så fin du är. Den som får träffa dig ska känna sig hedrad. Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev riktigt sugen på att få mysa med dig och din grymma kropp

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *