Jag har nog aldrig kännt mig så ensam som jag gjort sista dagarna. Har umgåtts med vänner, festat och varit på en minikryssning till och med i helgen. Men har nog aldrig kännt mig så ensam som just denna helg. Samtliga mina vänner har pojkvänner och flickvänner, klart man e glad för sina vänners skull, men att endast umgås med par eller med kompisar som tagit med sina KK`s älskare och knullkontakter överallt denna helg har fått mig att känna mig utanför och själv. Jag vill ha min egen knullkontakt! måste detta ta tid att hitta, när jag har en så kåt fitta? kommentera här om detta är nåt du ställer upp på. Använd imgurl o ladda upp en bild på dig själv, länka in den som kommentar här tillsammans med dina kontaktuppgifter så kanske vi redan kan ses i veckan. Jag vet inte exakt vad jag söker mer än en knullsugen kille i en lämplig ålder! Här har ni också ett foto på mig där jag putar bak med min nyrakade mus och väntar på att du ska tränga in i mig. Du kan antigen kommentera på bloggen för kontakt. eller skriva till mig här “SKRIV ETT BREV”

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Knull i veckan?

  1. Hej, jösses vilken fin stjärt.
    Självklart vill jag knulla med dig i alla dina sköna hål om den ryms, hör av dig så skickar jag bilder och berättar mer om mig oxå såklart.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *