Min mus är våt..

Jaa, söndag, ångest inför att gå till mitt jobb imorgon. Inget fel på jobbet egentligen men bara det att helgen dundrat förbi utan att man gjort nåt vettigt på hela helgen. Jag har varit ute och festat både på fredagen och lördagen. På lördagen blev det Kellys och Golden hits i Stockholm, trots att Golden hits är lite av en köttmarknad så träffade jag faktiskt inga killar överhuvudtaget. Jag hade förberett och tagit på mig sexiga nya underkläder också, och packat handväskan med kondomer, buttplugg och glidmedel.

Men såhär är det oftast, när min mus är våt och behöver kuk, inte träffar jag någon då man vill gå hem med, men så fort min period lr PMS är här, då är det massa killar som dras till en och vill ha en i säng. Visst kom det fram killar som ville mingla och flirta, men nää inget jag kände jag behövde ligga med. Många är rädda för mig också, jag är en tjej som alltid säger rakt ut vad jag tänker, och jag har ganska snuskig humor. Såå blir inge mer krogen för min del på länge, får nog träffa mitt ligg såhär på nätet istället. intresserad? skriv!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Kåt & Våt

  1. Hej, hör av dig, vi kan säkert ha trevligt tillsammans, jag gillar tjejer med snuskig fantasi och humor, nog kan jag se till så att du blir nöjd.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *