Kåt tjej söker…

Tjej söker killar – Jaa jag söker inte bara en kille utan flera killar. Ska man träffa sin prins får man nog allt ligga med några grodor först. Jag har inte varit särskilt lättfotad innan, utan ganska svår, jag har velat dejta ett 10 tal gånger innan jag gått i säng med en kille, men nu är det slut med det. Man blir ju inte precis yngre mer.. och ska jag hinna göra allt inom sex som jag vill är det dags att sätta fart och bli mer erfaren. jag har haft sex med endast 4 killar i mitt liv.

och innan jag väljer vem jag ska bli tillsammans med vill jag nog ha sex med ett tjugotal killar till. Jag tänkte inte ha så mycket önskemål om hur du ska se ut, vilket ursprungsland du ska ha, eller hur du är som person. Jag tänkte testa dejta alla möjliga olika killar från olika länder och i olika åldrar och i lugn och ro sedan känna vad som var bäst och mest passande för mig. Jaa.. med största sannolikhet kommer du få ligga med mig på första dejten, då jag är ute efter mer erfarenheter inom sex och ligga.

Jag är osäker på om jag vill ha analsex. Jag är osäker på om jag vill ta en killes penis i munnen utan skydd, det känns som man kan åka på massa bakterier som man inte vill då. Jag suger gärna kuk sen, om vi bestämmer oss för att fortsätta träffas, men första gångerna är det allt kondomkrav även vid sex. Berättat i ett litet meddelande vem du är och varför du vill lära känna just mig av alla dessa tjejer på bloggen, så svarar jag dem som e intressanta : SVARA

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

5 svar “Kåt tjej söker kåt kille

  1. Hej, du ser helt fantastisk ut, hör av dig till mig så kan vi säkert komma på något roligt tillsammans, jag tror inte att du blir besviken:)

  2. Du tjej som vill va min kåta knulltjej gruppsex tjej se tx rkanter vi gillar att bli filmade var med och spela in filmer som får sexlekar att se oskyldiga ur Vill du bli min kåta tjej som jag får till att ställa upp på orige med med då jag knulla rdig inför publik som sitter och bli kåta av att se på. och filmar oss för sin egen samling. vi ger vad som vi känner att vi kan bjuda på du bjuder ut mig till en kåt tjej som du vill slika fittan på och se hänne bli knullad tils hon kommer i orgasmer vi bjuder upp kåttjej och kåt kille som vi leker med och som vill få sina lustar tillfredstälda vi bjuder ut hem sexobjäkt som vi förför. och blir deras knullkompisar.

  3. storkukad kåt kille som vill knulla din kåta fitta som du bjuder ut till mig då du vill att jag knullar din kompis som du sen slickar fittan på du vill att leker med era snuskiga sexleksaker som jag låter er ha och jag knullar dig på golvet grannarna ser oss

  4. Hej. Fint sin light strives. Sex är mer än in-och-ut-sprut-slut. Skönt att du vet vad du vill. Sex är som att cykla, blir bättre ju fler ggr man gör det och fler cyklar. Hoppas du fått prova sköna kukar, det är du värd. Din bild stimulerar. Mycket.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *