6 svar “kåt invandrarkille som vill knulla och bli avsugen?

  1. Jag är student med mycket plugg och är i ett oseriöst förhållande där vi varit tillsammans i 2 år och haft sex max några gånger. Jag är kåt hela tiden och är trött på att inte kunna njuta och ha sex med någon som uppskattar det. Hör av dig om du är intresserad så kan vi ses

  2. Hej
    Jag är en singel kille som bor i Stockholm, och är väldigt ofta och vill ha sex nästan hela tiden, är snäll och omtänksam med massa fantasier när det gäller sex, och är dessutom öppet för förslag om relation och så vidare. Jag är absolut seriös och vill gärna dejta dig i verkligheten om vill det också. Den enda som du behöver göra är att ta bara kontakten med mig via min e-post, så kommer vi bestämma tillsammans när och vart ska vi träffas. Hoppas att vi hörs.
    Mvh

  3. Hej! Bor i Stockholm, singel, kåt och öppen för förslag, gillar äventyr och e skön människa att chilla med. Hör av dig gärna!

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *