Jag vill ge dig en avsugning

Låter kanske konstigt, men precis som rubriken säger ,älskar jag att ge avsugningar. Kille har jag redan, men då vi lever i ett öppet förhållande är det fritt fram att ha lite roligt med andra, Då killen jag är tillsammans med vägrar raka sitt kön, så vägrar jag suga av honom, jag vill suga en renrakad kuk och slicka en renrakad pung. det är väl inte så konstigt att man inte vill ha hår i munnen? jag rakar ju min mus för honom att det ska vara fräscht att slicka och gå ner på mig?

 

Joo, iaf tänkte jag skulle träffa någon kille på nätet som älskar få sin kuk sugen, du bör veta att det förmodligen inte blir mycket mer än så mellan oss, jag vill varke natt du ska pilla på mig där nere, eller försöka kyssa mig, jag är inte ute efter något sånt, jag vill ha din stuva kuk i min mun bara, gärna på en offentlig plats också, gör det extra spännande. Skriv till mig och berätta vad du har mellan benen och hur mycket du vill stoppa din kuk i min mun…. tänder på dirtytalk så du vet ; )

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

14 svar “Jag vill suga av dig

  1. Jeg liker å være barbert og drømmer om å bli sugd på et sted med risiko for å bli oppdaget. En heis, en park, en buss?

  2. Är rakad och har en riktigt styv penis som älskar en ordentlig avsugning. Hör gärna av dig snygging. 😉

  3. Hej, det var länge sedan du satte in annonsen men jag kan inte kåta bli att hoppas. Var i Sverige finns du? Jag har en stor vacker rak kuk och liknande situation som du med min partner.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *