Jaha det var väl en tidsfråga innan jag blev dumpad av killen nu en månad sedan. Han tyckte det var jobbigt pga mina killkompisar. Jag är uppväxt med tre killkompisar som jag aldrig kommer bryta kontakten med för något eller någon. Varför ska de alltid behöva komma i vägen … ?  Är det så att jag inte träffar killar som är självsäkra nog för att klara av mina vänner utan att bli svartsjuk ? Jaa jag kanske ska tillägga att det aldrig hänt något mellan mig och mina killkompisar, inga pussar ens utan kramar blir det ju när vi ses, men tydligen gör de killar osäkra. Jag skulle vilja träffa en kille som klarar av att ha sex med mig regelbundet, bli vän med mina killkompisar, är det möjligt? är du mannen jag söker och vill ha ett förhållande eller en KK överenskommelse med? kommentera på bloggen som lovar jag svara. Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “Jag har blivit dumpad…

  1. Hej, inga problem, jag har ett självförtroende som är helt intakt, jag vill gärna träffa dig på alla möjliga sätt, jag kommer inte att bli svartsjuk på dina vänner heller.
    Svara så får du bilder och så kan jag berätta mer om mig oxå.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *