Hej vem där?

Hejsan! Nu är jag här jag med i hopp om att träffa en trevlig kille. Jag har funderat på detta med att lägga ut en kontaktannons på nätet en längre tid och till slut har jag fått nog av krogragg och provar detta nyktra sätt att träffa någon på. Jag vet inte hur mycket jag ska skriva om hur du jag söker ska vara eller se ut, för blir bara fel när man har massa kriterier och krav på någon man söker tror jag. Vi gör såhär istället, jag skriver om vem jag är och känns det som att jag skulle passa just dig för en dejt tar du kontakt med mig och talar om varför du tycker att just du och jag ska träffas. Jag är en tjej i mina bästa år. gissa min ålder?

Jag är ständigt kåt..och våt.. jag rakar min fitta dagligen, jag gillar hår men endast på huvudet absolut ingen annanstans, inga hår i maten så att säga. Jag studerar på distans och jobbar extra i en bar på helgerna. Jag har tidigare också arbetat med lite showdance och striptease. ; ) Kanske satsar vidare på det när studierna är avklarade, sen verkar det gå hem hos killar när en tjej kan röra på sin kurviga kropp som mig. Jag tar väl hand om min kropp och inom sex gillar jag allt, inget konstigt eller udda och absolut ingen smärta .

Jag tycker lika mycket om mjuksex som att knulla hårt, men tycker man måste ha båda delarna även i ett förhållande, sex ska vara roligt och varierande det får inte bli enformigt eller rutinmässigt, jag tror också att ett bra sexliv är 50% av ett bra förhållande. fungerar inte sexet fungerar ingenting annat heller….  hör av dig vettja..

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “Här finns en snygg singelflicka

 1. Hejsan snygga singelflicka!
  Jag är en man i mina bästa år inte för gammal och inte för ung:)
  Tycker du verkar vara en trevlig tjej och sjukligt snygg.
  Jag håller kriterierna om bara hår på huvudet och inget hår i maten:)
  Jag är en snäll, trevlig och spontan kille tror jag allafall.
  Alltid sugen på sex ungefär samma typ som dig tror jag ingen smärta och inget äckligt.
  Om du vill höras mer är det bara att höra av dig.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *