Här är en kåt tjej som verkligen vill ha någon kille att ha roligt och mysa med. Jag älskar att bli förförd för att sedan ha ett skönt och intimt sex. Jag är inte så vild, utan gillar passionerat sex. Det finns många killar som bara vill knulla hårt och dunka på men jag är alltså inte den typen av tjej som njuter av sådant, utan jag vill att det ska vara passionerat och lugnt.

Låter det här för tråkigt för dig? Då kanske jag inte är den rätta för dig, men tänk dig sånt här skönt och passionerat sex de alltid har på TV och i filmer, just sådant är jag ute efter!

Jag vill alltså ha ett härligt och mysigt förspel i början, med mycket hångel och smekande, sedan klär vi av oss mer och mer för att tillslut ligga i sängen helt nakna, fortfarande hånglar vi och smeker varandra. Du för långsamt ner din hand och dina fingrar till min våta fitta och fingrar mig varsamt.

Sedan särar jag på benen och du för in kuken i min fitta, jag stönar och vi har skönt sex.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån
Posted in KK

Ett svar på annonsen “Här är en kåt tjej

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *