Här är en kåt tjej som verkligen vill ha någon kille att ha roligt och mysa med. Jag älskar att bli förförd för att sedan ha ett skönt och intimt sex. Jag är inte så vild, utan gillar passionerat sex. Det finns många killar som bara vill knulla hårt och dunka på men jag är alltså inte den typen av tjej som njuter av sådant, utan jag vill att det ska vara passionerat och lugnt.

Låter det här för tråkigt för dig? Då kanske jag inte är den rätta för dig, men tänk dig sånt här skönt och passionerat sex de alltid har på TV och i filmer, just sådant är jag ute efter!

Jag vill alltså ha ett härligt och mysigt förspel i början, med mycket hångel och smekande, sedan klär vi av oss mer och mer för att tillslut ligga i sängen helt nakna, fortfarande hånglar vi och smeker varandra. Du för långsamt ner din hand och dina fingrar till min våta fitta och fingrar mig varsamt.

Sedan särar jag på benen och du för in kuken i min fitta, jag stönar och vi har skönt sex.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån
Posted in KK

28 svar “Här är en kåt tjej

 1. Hej,

  absolut mitt sätt att ha sex på – jag vill gärna ligga och känna din kropp emot och runt mig. Känna hur du njuter av vår lek – känna din värme.

  Du är helt rätt tjej för mig… 😉

  P.S.

  Jag gillar vad jag ser också!

 2. Skulle gärna vilja ha passionerat sex med dig inklusive ett förspel som får dig att böna och be efter att jag ska penetrera din vagina. Finns i Göteborgsområdet.

 3. Hej,

  Det du beskrev om vad du vill gjorde mig så kåt… Skulle mer än gärna ta hand om dig,redan ikväll. Hoppas du är intresserad.

 4. Hej! Jag bor i Piteå mogen gift man som söker knullkompis, älskar det du skrivit precis så önskar jag att vi gör älskar långa förspel helst en orgasm innan vi knullar intimt hett varsamt passionerat läääänge p&k/Stefan

 5. Jag vill gärna mysa med dig är 22 år gammal

  Hade gärna velat ha ett mycket mysigt förspel med dig
  Och slicka din våta fitta

 6. Finns i Helsingborgs området om du är sugen gumman, du fick igång mig bara på din beskrivning;)

 7. Hejsan tjejen! Kåt man I Karlstad vill gärna slicka dig tjejen, smeka, pussas och kramas, massera dig skönt med varm olja, samt älska med mig får du göra om du ringer smsar mig till 0765651182 mvh din drömprins!!! 🙂

 8. Om du befinner dej dej i ullared
  Så skulle jag vilja slicka din våta fitta till orgasm flera gånger smsa mej på 0707212978

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *