Mmmm jag har sätt min B ha sex med andra efter det också ? jag fixade ett ligg till honom med en annan väninna hemma hos oss på en fest. Nej hon önskade inte ha trekant, men satte gärna på min karl. Så mitt under festen smög de två iväg till ett annat rum utan att några andra än jag lade märke till det. Dom duschade först ihop, medans bastun blev varm sedan älskade dom ? jag smög iväg flera gånger för att titta på dom, det var härligt att titta på. Jag och min B levde länge på den upplevelsen.

Min nuvarande gubbe har jag sätt ha sex flera gånger ? det är lika härligt varje gång ? två av gångerna har jag bara tittat på, dom andra gångerna har jag själv också varit med.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

11 svar “Ha trekant whaat

    1. Jag planerar sakta och ser på när ni har skön sex. Jag hoppas din varma närhet kommer nära min svällande småkul. Är blå bultande vill små spruta när du rör vid mitt tjocka ollon vill vara med när ni knulkar

  1. Hej är du sugen på att dela med dig av lite nudes så kan jag gärna skicka bilder på min påle om du vill

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *