Mmmm jag har sätt min B ha sex med andra efter det också ? jag fixade ett ligg till honom med en annan väninna hemma hos oss på en fest. Nej hon önskade inte ha trekant, men satte gärna på min karl. Så mitt under festen smög de två iväg till ett annat rum utan att några andra än jag lade märke till det. Dom duschade först ihop, medans bastun blev varm sedan älskade dom ? jag smög iväg flera gånger för att titta på dom, det var härligt att titta på. Jag och min B levde länge på den upplevelsen.

Min nuvarande gubbe har jag sätt ha sex flera gånger ? det är lika härligt varje gång ? två av gångerna har jag bara tittat på, dom andra gångerna har jag själv också varit med.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

10 svar “Ha trekant whaat

  1. Hej är du sugen på att dela med dig av lite nudes så kan jag gärna skicka bilder på min påle om du vill

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *