Knulla i påsk och äta godis?

Folk och vänner frågar mig vad jag ska göra i påsk, jag svarar vet inte… men egentligen vet jag precis vad jag vill göra. Haft det väldigt stressigt med studier senaste månader, och känner att jag verkligen behöver koppla av och njuta av livet nu ett tag. Det jag njuter mest av i livet är Godis och sex, så varför inte hitta en kille som vill slappa några dar med mig, ha skön sex och bara äta godis och kanske se lite filmer och serier? inom sex är jag beredd att ställa upp på det mesta, men sex för mig handlar om avkoppling så inget som gör det minsta ont tack.

Ett stort plus i kante ntill dig om du är duktig på att massera också, jag snackar inte om att klämma på mina bröst på ett fumligt, manligt sätt som de flesta killar gör, utan massera nacke, skuldror och rygg för att få mig på ett skönt avslappnat humör =) Jag bor i Stockholm men kan tänka mig träffa killar från hela landet, antigen en blinddate eller kanske prata i telefon innan vi träffas? mig spelar det ingen roll jag är väldigt öppensinnad och lätt att ha o göra med. En lämplig ålder på dig skulle kunna vara 19-29 år är du något äldre kommer jag inte tacka nej till en dejt med dig för det. Skriv till mig så pratar vi privat! Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “En träff innan påsk ?

  1. Wow! bor du i stockholm??? maila mig.. jag vill gärna bli din KK! skulle älska att få smeka och slicka mellan dom där underbara lååren! och få suga på dina fina runda bröst… innan vi har sex i flera timmar flera gånger 😉 skriv till min mail 🙂 [email protected] har bilder :)!

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *