Tänkte kolla intresset här för tjejsex? finns det någon tjej där ute som läser detta och är nyfiken på att prova på sex med en fräsch tjej? mina tankar går om det hela tiden..och jag har blivit väldigt nyfiken på att prova på tjejsex. Jag vill inte knulla med någon av mina vänner, för känns som att det skulle kunna förstöra vänskapen mellan oss. Bättre jag träffar en tjej från nätet för att få utlopp för mina lesbiska fantasier. Jag skulle vilja gå på en dejt med en tjej, göra precis samma saker som man gör på en dejt med en kille, kanske gå ut och äta , gå hem tillsammans om det klickar och leka lite. Jag är ny på detta med lesbisk sex, träffar helst en tjej som inte heller provat detta förr, skulle också kunna tänka mig att träffa ett par där killen får titta på när jag har sex med din flickvän. Har provat söka efter detta på knullkontakt men utan resultat. Jag är själv ung och snygg och vill därför också ställa som krav på den tjejen jag ska träffa o leka med skall vara porrig och snygg! Om det sen leder till mer än bara sex en gång får vi väl båda avgöra….  Puss så länge

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “En tjej som tänder på mig?

  1. Hej, har sedan länge velat ha det lite mysigt med en tjej dvs tjejsex. Vill slicka en tjejs fitta, hångla upp henne o ha en riktigt skön lång tid med bus o mys o kanske lite leksaker.
    Min sambo vet om detta o stödjer mig i det o har gett mig godkännande till det.
    Gärna att vi kan umgås som BFF’s / nära vänner utanför sexet, som fika/partyn/shopping/etc o så att vi kan ha det mysigt ibland emellanåt när vi båda vill. Vill tjejen även ha trekant, så finns min sambo tillgänglig.
    Skriv – vill så gärna utleva drömmen om & om igen! Det kanske är dig jag letat efter? 😉 Puss på klitoris så länge

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *