Jag söker kille att göra saker med

Joo, detta är en sexblogg, jag är kåt och ensam. Joo jag vill gärna ha massor av sex, men det finns så mycket mer än så jag vill göra, och just nu har jag ingen att göra de sakerna med. I vinter skulle jag vilja ha någon att göra lite mysiga saker tillsammans med, Åka skridskor, åka på en skidresa? kanske ta in en vecka på något trevligt spa? eller bara vara hemma framför öppna spisen och ha sex?

På sommaren klarar man sig som singel väldigt lätt, det händer så mycket överallt, vänner är lediga och det är alltid någon som vill hitta på nåt skoj. Men just denna årstid känner jag mig ensammast i hela världen. Jaa jag tror jag trivs som singel, men skulle ändå vilja ha en kille att träffa när jag känner för det, kanske på helgdagar? vi tillfredställer varandra i sängen, men kanske lite mer än så ändå ? Vi kan åka pulka och åka skridskor, gå ut och äta! dricka glögg och äta pepparkakor? Låter det bra? kontakta mig! Puss!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “En killes sökes

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *