Vill du chatta?

Gillar du att sitta och chatta på mobilen eller datorn precis som jag? Gärna några timmar i sängen på paddan innan man ska somna. Jag vet detta främst är en sexblogg så därför väljer jag också att visa upp min profilbild från cybersex.se . Jag chattar gärna med både tjejer och killar i alla åldrar över 18. Jag är själv från Stockholm men bor du någon annanstans är det väl inte något problem. Uppstår en attraktion är man beredd att åka långt för att träffa den personen. Jag är nog mest förhållanden typen, men har tänkt att prova lite engångsligg och sköna knull bara innan jag binder mig igen.

Men man ska aldrig säga aldrig, för rätt som det är så möter man drömprinsen man inte kan vara utan. Kanske är du min drömprins? Jag vet inte hur min drömprins ska se ut eller hur han ska vara…eller joo han ska älska knulla och slicka fitta. Det vet jag med säkerhet. Joo visst kan jag träffa en kille som sprutar efter 2 minuter, men då ska han vara beredd att fortsätta efter en stund igen, sex för mig handlar ändå om att tillfredsställa varandra, och jag kan inte påstå att min kåthet skulle vara borta efter att en kille knullat mig två minuter, suckar till och sprutar. Om jag tycker kukstorleken spelar någon roll? Joo den spelar roll, en stor, känns mer, men den får inte vara gigantiskt, jag har lärt mig att killar med gigantiska kukar ofta också har ett irriterande ego vilket jag inte gillar.

Men kontakta mig på cybersex.se oavsett om du har en stor falukorv till kuk eller en liten prinskorv. Är du en kille som vägrar visa bild på ditt ansikte behöver du inte ta kontakt med mig, för mig är det en självklarhet att man visar ett nytaget foto på sig själv det första man ger, utsidan ger insidan en chans som sagt. Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *