Jag vill träffas i Stockholm

Joo, nu är jag ensam och det är sommar. Det är ju på sommaren man vill ha en romans, vintertid har man ändå så fullt upp med mitt skidintresse osv. Som ni ser är jag väl inte i toppskick med min kropp men ändå ganska kurvig eller? jag spar alltid lite hår på musen precis som på bilden, så är du en kille som direkt börjar tjata om att jag ska raka musen är det ingen ide, jag har provat det och gillar det bara inte. Nu menar jag inte att jag är en hårig kvinna som inte ansar och rakar, det gör jag, men vägrar bara ha fittan helrakad, känner mig mycket kvinnligare med hår på fittan.

 

Samma gäller mannens kuk, jag tycker det nästan ser otäckt ut när en kille har en helrakad kuk både upptill och pungen, ansa istället så det är kort och städat och ändå lätt att hålla rent. Om kukstorleken har betydelse för mig? Joo det kan den ha, men storleken är verkligen inte allt. Har haft sex med både killar med små kukar och stora och faktiskt så har de två bästa jag haft sex med ändå haft väldigt små kukar, de har istället haft tekniken och engagemanget för att tillfredställa mig ordentligt,  sen är det ganska roligt att se egot hos killar med stora kukar, bara för att man har en stor kuk betyder det inte att du är allt kvinnan vill ha tro mig, det ger dig inte rätt att vara lat i sängen, det skönaste vore ju en kille med en ganska stor kuk, utan det stora egot, en omtänksam kille som ger mig den fokus jag behöver för att njuta av sex. Kontakta mig om du bor i Stockholm och kanske vill ses ganska snart? Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

4 svar “Bor du i Stockholm och är singel?

 1. Är en riktig macho kille, ingen fucking fjolla. Är vältränad och ser bra ut, gillar hårda tag och sex på allmän plats.

  Har du skype?

  Älskar undergvina unga tjejer. Binder fast dig och du blir utnyttjad till max

 2. Hej 🙂

  Jag är en 20 årig kille, 1,72 lång, 16-17 cm kuk med ~3,5 cm i diameter, orakad.
  Med mig lan du ha skönt sex länge och på dina villkor. Jag är intresserad av nästan allt som gäller sex så det är bara att säga det du vill göra så är det bara att börja. 🙂
  Jag kan slicka dig skönt i båda dina hål om du så skulle vilja.
  Med mig väntar långt och skönt sex.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *