Är det på denna sida man hittar Knullkontakt ?

Det verkar inte vara så lätt för mig direkt att hitta en knullkompis på nätet. Vänner i min omgivning säger, “Du som ser så bra ut kan väl få precis vem du vill i säng” Jag önskar att det vore så, jag får verkligen inte vem jag vill i säng. Det handlar inte om att jag har dåligt självförtroende det handlar om att jag har extremt höga krav och är kräsen när det kommer till män. Visst får jag ligga när jag vill, det är inga problem alls, men nu är det så att denna fröken inte har sex med precis vem som helst, jag har mina kriterier. För det första vill jag endast ha sex med Svenska killar eller killar från skandinavien, vill absolut inte träffa en muslim igen, inga bra erfarenheter av detta. Som ni ser visar jag upp en ganska vågad bild av mig själv här på bloggen i min kontaktannons . Jag kommer kräva att du gör detsamma innan vi bestämmer en träff. ladda upp en bild på dig på IMGURL .com och länka in den som kommentar här tillsammans med din mailadress, så lovar jag ta kontakt med alla de killar som gör det och ser normala ut.

Min kontaktannons

 1. Tänkte här göra en liten lista över vad som går bort hos en kille och vad jag uppskattar. Det krävs inte att du uppfyller alla dessa krav för att vara intressant för mig. Jag har knullat med killar som inte alls har uppfyllt något av dessa kriterier och sexet har ändå varit underbart, men det har inte blivit mer gånger än ett knull med dem. Om du inte listat ut det än, så joo jag är nymfoman och kan aldrig få nog av orgasmer och kuk i mig.

    – Inte vara muslim / eller väldigt kristen av dig
    – Kraftig övervikt/fetma inte attraktivt
    – Viktigt att du tar hand om ditt yttre
    – Gärna en lagom stor kuk, inte för stor inte för liten “16-19cm helst”
    – Vara framåt, inte blyg
    – Kunna prata känslor
    – Kunna ha sex längre än 15 minuter i taget
    – Vara SVensk , Finsk , norsk
     – Inte vara över 42 år
    – Inga alkohol eller drogproblem tack!

  Onenightstand eller knullkompis överenskommelse?

  Detta är lite saker jag värdesätter högt, kuggar du på samtliga punkter behöver du inte kontakta mig, det är bara slöseri med tid. Jag söker i förstahand efter knullkontakter i hela landet, det är nog viktigt att nämna det, då många killar jag träffat från nätet snabbt blivit kära mig och velat mycket mer än att ha bra sex. Jag är inte en kall tjej, visst kan det bli tal om mer än sex men en sak i taget tack! kommentera , visa bild på dig helst lättklädd eller naken så tar vi det därifrån.

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

8 svar “Är det här man hittar Knullkontakter?

 1. Hej du vackra kvinna!
  Skulle verkligen vilja träffa dig … Skall vi prova …
  Gärna … gillar verkligen din profil!
  Puss/@/Bj

 2. Hej.

  Väldigt bestämd, mycket vilja och målmedvetenhet. Riktigt trevligt att se måste jag tillstå.

  Sannolikheten är rätt låg för att känslor skall uppstå, så på den punkten behöver du inte oroa dig 🙂

 3. Hej! Är ung kille på 19 år som gärna vill träffas någon gång! Är väldigt nyfiken och försiktig så om du vill testa något nytt är jag gärna där
  Hoppas du hör av dig! 🙂

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *