Har nu lagt ut en kontaktannons eller ansökan om att hitta en knullkontakt på massor av sidor. Söker inte folk längre efter en date? eller vanlig dejting? det är sex och KK som gäller numera på nätet verkar det som. Kanske lite old fashion jag men jag söker faktiskt efter stadigt förhållande i första hand . Någon sa till mig att sex ändå är en av grundpelarna till ett bra förhållande, kanske är det så? Vaddå? brukar ni börja som knullkompisar och sedan ta det vidare till ett stadigt förhållande om båda vill det? Är det inte lätt att man blir osams i dessa KK förhållanden? alltså att den ene får känslor medans den andre hejvilt träffar andra? eller bestämmer man sånt tillsammans redan då man inleder något? alltså om det ska vara ok att knulla med andra samtidigt eller om det är ensamrätt som gäller? Jag är osäker om jag skulle klara av att ha sex med en kille som kanske dagen innan legat med någon annan? hur kul är det att suga på en penis som någon annan precis sugit på bara några timmar innan? Förstår inte detta riktigt, folk i vuxen ålder som vill leka av sig ? är det vad hela kk grejen handlar om ? Nää.. jag vill ha en knullkontakt som kanske leder till kärlek längre fram. finns du ? hör av dig!

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

3 svar “Är det bara KK som gäller nuförtiden?

  1. Hej, jag är lite som du, väldigt romantisk och har lätt att bli kär men jag är oxå riktigt kåt och vill gärna provköra lite först och sedan får vi väl se vad som händer.

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *