Weekendresa med sexig tjej?

Joo sitter och tittar på lite resor på nätet. på destination främst som har billiga weekendresor. Jag skulle vilja åka någonstans innan jul, och då jag inte har någon att åka med och då jag är singel, tänkte jag prova en kombinerad “sexkontaktannons / Resesällskap sökes” annons här på bloggen. Du behöver inte ha rest världen runt eller ha massa resor i bagaget för att resa med mig. Jag har rest en hel del, men finns många platser kvar att utforska. Jag har inte tid för några längre resor så gärna inom europa och kanske bara en långhelg? Egentligen gillar jag värmer och palmer, blir så kåt i en exotisk atmosfär. Men ska vi bara vara borta över helgen är det nog mycket lämpligare med en resa till kanske Amsterdam ?

Inom sex gillar jag det mest vanliga du kan tänka dig. kan inte tänka eller komma på nåt direkt jag skulle säga nej till. Min favorit sexställning är doggystyle! men ibland kan det porrigaste vara att rida av en kille som sitter i en soffa eller en stol, gärna framför en spegel så vi ser vad vi sysslar med. Så vad sägs om att åka på en resa med mig? Vi äter gott. shoppar lite och har massor med skön sex på nätterna! självklart tar vi ett rum med kingsize säng. kommentera här på bloggen för enklast kontakt med mig.

Puss / Malin

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

2 svar “Åka på weekendresa med mig?

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *