Singel och kåt

Jaha då var det dags igen, killen jag träffade från denna kontaktsida nu senast verkade för bra för att vara sann, vi umgicks några månader och hade helt fantastiskt sex tillsammans, ändå räckte det inte för honom ? han var tvungen att ligga med nån fjortistjej på skidresan med jobbet nyligen. Är det nåt jag inte accepterar i ett förhållande är det otrohet och lögner. Har man inte ens disiplinen att enbart hålla sig till sin flickvän som had påstod sig vara kär i, bör man undvika löften helt.

Jag var inte ens ute efter ett förhållande med honom ? Vi kunde haft det öppet mellan oss och haft sex med andra föreslog jag, men nej, han envisades om att vilja ha mig för honom själv och satsa seriöst, detta innebar också att jag sa hejdå till mitt dåvarande helgknull… och nu känner jag mig lurad och väldigt ensam. Så här är jag, singel och utan kk. Tänkte försöka igen via denna sida träffa en kille som kanske vill ses lite helger och även vardagnätter? På dagtid är jag en väldigt upptagen tjej, men har hela kvällarna mest ensam. Jag behöver även ensamtid men sexsuget är väldigt stort nu ! vem är du som läser? nyfiken på en dejt med mig? Puss

Tjejer som är knullsugen
låna pengar med snabblån

Ett svar på annonsen “Aha då va man singel igen….

Skriv ett meddelande till mig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *